Spre toate informațiile de presă

Blocuri terminale modulare inserabile cu conexiune push-in cu design înclinat

12.08.2019

PTS - blocuri terminale modulare multinivel cu design înclinat  

Design-ul înclinat permite minimizarea razei de îndoire pentru introducerea într-un mod mai simplu a cablurilor.

Cu blocurile terminale multinivel Phoenix Contact, puteți mări densitatea cablurilor chiar și în condiții limitate de spațiu.

Noile blocuri terminale modulare multinivel cu design înclinat au o lățime de doar 3,5 mm, asigurând o economie semnificativă de spațiu la cablare. Un alt avantaj al design-ului înclinat este ușurința cu care este realizată introducerea cablurilor.

Racordarea blocurilor terminale modulare PTS 1,5 se realizează prin conexiunea rapidă push-in fără unelte. Suprafața centrală de marcare asigură o etichetare clară a fiecărui nivel. Prin intermediul canalului dublu pentru punți de scurtcircuit poate fi realizată cu ușurință distribuția potențialului. Blocurile terminale sunt disponibile cu o secțiune transversală de până la 1,5 mm². Toate blocurile terminale multinivel dispun de un sistem de codare integrat și de zona de conectare standard combinată.


PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere