Spre toate informațiile de presă

Noile I/O-uri: mai multe funcții într-un spațiu mai restrâns

01.06.2015

Module mixte Axioline F  

Module I/O compacte noi cu o multitudine de funcții

De acum, sistemele compacte de intrare și ieșire cu funcții analogice și digitale completează gama de sisteme I/O pentru tablouri de comandă Axioline F de la Phoenix Contact.

Noile module mixte combină nivelul înalt de detaliere al unui sistem I/O cu module fine cu robustețea sistemului I/O Axioline F cu module în bloc. Toate noile module se disting printr-o diversitate funcțională ridicată în carcase compacte, cu o lățime de 35 mm. Sunt adecvate mai ales aplicațiilor mici, care necesită un volum I/O redus. Avantajul constă în combinația de intrări și ieșiri pe un modul. Ele reduc numărul modulelor necesare într-o stație I/O și economisesc spațiu. La fel ca și sistemul complet I/O Axioline F, și aceste noi module se disting prin cablarea simplă, cu ajutorul tehnologiei de conectare push-in.


PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere