Spre toate informațiile de presă

Protecție pentru surse liniare de curent continuu

12.08.2019

Dispozitiv de protecție la supratensiune VAL-SEC-DC pentru surse liniare de curent continuu  

Dispozitiv de protecție la supratensiune VAL-SEC-DC cu circuit 2+0 și 2+F

Cu ajutorul dispozitivelor de protecție la supratensiune VALVETRAB-SEC-DC puteți proteja toate sursele de curent continuu convenționale cu caracteristici de funcționare liniare.

Gama de produse conține și produse cu circuit 2+F. Datorită descărcătorului de supratensiune cu gaz integrat, aceste dispozitive de protecție nu prezintă curenți de scurgere la împământare și pot fi astfel utilizate în sisteme de izolație. Performanța ridicată și durata extinsă de viață sunt doar două dintre numeroasele avantaje oferite.

Aparatele sunt caracterizate printr-un dispozitiv de deconectare CC și un afișaj optic-mecanic la nivelul fiecărei fișe. Acestea pot fi utilizate fără siguranță până la 200 A. Dispozitivul de protecție la supratensiune este declanșat doar în caz de supraîncărcare. Datorită deconectării în siguranță sunt evitate posibile daune provocate de incendii.

Întreaga gamă de produse oferă, de asemenea, un contact pentru semnalizare la distanță fără potențial pentru monitorizarea de la distanță și o verificare electrică a fiecărei fișe cu Checkmaster 2. O codare integrată asigură un plus de siguranță și împiedică inversarea diferitelor fișe.


PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere