Spre toate informațiile de presă

Protecție mai compactă și individual reglabilă pentru toata aplicațiile

29.11.2016

Întrerupătoare de protecție CBMC cu semnalizare LED în culorile semaforului  

Întrerupător de protecție electronic cu mai multe canale CBMC

Noul întrerupător electronic de protecție CBMC este croit perfect pe cerințele dvs.: acesta combină designul compact și reglabilitatea individuală.

Pentru dvs., acest lucru înseamnă: curenții pot fi setați simplu și flexibil, economisiți spațiu și protejați în siguranță toate aplicațiile cu un singur aparat. Cu întrerupătoarele de protecție CBM cu mai multe canale protejați în siguranță patru până la opt canale de suprasarcină și curenți de scurtcircuit. Grație designului compact, dispozitivele pot fi utilizate și în sisteme preexistente, fără o replanificare a tabloului de distribuție. Reglați fiecare circuit electric în parte fără unelte, prin intermediul tastelor LED. Grație blocării electronice integrate, valorile setate sunt fiabile și protejate la modificări neintenționate. Întrerupătoarele compacte de protecţie CMBC există în două variante, 1-4 A și 1-10 A. Varianta 1-4 A oferă protecția optimă pentru conductori și senzori, precum și circuite NEC-class 2, prin intermediul unei siguranțe suplimentare interne de ieșire adaptate. Comandați întrerupătorul de protecție gata configurat. Astfel, dispozitivele sunt adaptate exact pentru sistemul dvs și pot fi integrate și conectate direct.


PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere