Spre toate informațiile de presă

Imprimantă cu transfer termic pentru aplicații industriale

12.08.2019

Imprimantă cu transfer termic THERMOMARK CARD 2.0 și THERMOMARK ROLL 2.0  

Imprimare flexibilă cu transfer termic a materialelor de marcare în format de card sau rolă

Noua generație de imprimante cu transfer termic de la Phoenix Contact realizează în mod rapid marcaje industriale rezistente de calitate superioară.

Cu noua generație de imprimante cu transfer termic de la Phoenix Contact puteți realiza în mod rapid marcaje industriale rezistente de calitate superioară. Sistemele de imprimare se remarcă printr-un afișaj tactil colorat integrat care permite navigarea în meniu în mod intuitiv și facil, cu ajutorul unor simboluri clare. THERMOMARK CARD 2.0 imprimă materiale de marcare în format de card sau coală. THERMOMARK ROLL 2.0 este o imprimată cu role versatilă și eficientă pentru diferite materiale de marcare în format de rolă sau format continuu.

Avantajul tehnologiei cu transfer termic este funcționarea fără a necesita lucrări de întreținere. Detectarea automată a materialului asigură o setare optimă a imprimantei și împiedică erorile de imprimare. THERMOMARK CARD 2.0 imprimă materiale în format de card în doar 8 secunde. Rezoluția de imprimare pentru această operațiune este de 300 dpi. De asemenea, THERMOMARK ROLL 2.0 prelucrează material pentru marcarea blocurilor terminale modulare, a conductorilor, a cablurilor, a dispozitivelor și a instalațiilor la o rezoluție de 300 dpi cu o lățime maximă de imprimare de 105 mm și o lungime maximă de imprimare de 1000 mm. Modul facil de utilizare a ambelor sisteme de imprimare este prezentat în clipurile video demonstrative care pot fi accesate la nivelul afișajului imprimantei.

Imprimantele cu transfer termic și alte sisteme de marcare Phoenix Contact sunt controlate în mod simplu și flexibil cu software-ul de marcare PROJECT complete Marking.


PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Serviciu

Argumente întemeiate în favoarea produsului THERMOMARK ROLL

Descoperiți produsul THERMOMARK ROLL!

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere