Spre toate informațiile de presă

Noile surse de alimentare pentru producția de mașini

06.04.2015

Surse de alimentare TRIO POWER cu tehnologie push-in  

Noua generație TRIO POWER: optimă pentru producția de mașini

Noua generație din familia de surse de alimentare TRIO POWER de la Phoenix Contact este proiectată special pentru utilizarea în producția de mașini. Toate funcțiile și designul cu economie de spațiu sunt optimizate pentru cerințele exigente ale acestui domeniu.

Sursele de alimentare electrice și mecanice robuste garantează alimentarea sigură a tuturor consumatorilor, chiar și în condiții de mediu dificile. Pentru o disponibilitate mare a tuturor mașinilor și sistemelor, cele șapte surse de alimentare noi oferă dinamica funcție Power Boost, care pornește cu 150% din curentul nominal, timp de cinci secunde, chiar și sarcinile dificile. Designul robust cu rezistență mare la șocuri, vibrații și străpungere, valoarea MTBF ridicată (Mean Time Between Failure), mai mare de 1 milion de ore, precum și monitorizarea activă a funcțiilor cu LED-ul OK la curent continuu și contactul uscat de semnalizare garantează o alimentare sigură a tuturor consumatorilor de 24 V c.c. conectați.


PHOENIX CONTACT SRL

Floreasca Business Park
Calea Floreasca 169 A,
Corp A, Etaj 8,
București, România,
RO-014459
0040 21 350 88 12
0040 21 350 88 13
Referrer:

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere