Spre toate informațiile de presă

Noul modul radio de 868 MHz cu Trusted Wireless 2.0

05.03.2015

Modul Radioline pe bază de tehnologie Trusted Wireless 2.0  

Noul modul de comunicație radio utilizează banda de frecvență fără licență de 868 MHz

Sistemul de comunicație radio Radioline pe baza tehnologiei Trusted Wireless 2.0 este extins cu un modul de comunicație radio pentru banda fără licență de 868 MHz.

Modulul radio folosește banda de frecvență fără licență, obișnuită pentru Europa, cu o capacitate maximă de 500 mW și permite o transmitere simplă de semnale I/O și date seriale, mai ales în aplicații de exterior, precum sectorul apei - apelor uzate sau în alimentarea cu energie. În aplicațiile insensibile la factorul ”timp”, la care semnalele trebuie transmise la distanțe mari de până la 20 km, modulul oferă o soluție simplă și sigură. Un avantaj deosebit al modulului radio este rata variabilă de transfer de date a interfeței wireless în domeniul 1,2 - 120 kBit/s. La o rată scăzută de transfer a datelor poate fi acoperită o distanță semnificativ mai mare decât cea acoperită la o rată de transfer mare. Prin adaptarea lor individuală, utilizatorul este capabil, astfel, să alinieze reglarea exact la aplicația respectivă și cu acoperirea dorită.


Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere