Spre toate informațiile de presă

Configurarea și comanda online a conectorilor individuali pentru client

01.10.2018

Alcătuirea unui conector pentru medii dificile cu configuratorul online  

Configuratorul online HEAVYCON

Gama de produse HEAVYCON de la Phoenix Contact oferă nenumărate combinații posibile. Prin urmare, noul configurator online HEAVYCON ușor de utilizat, vă oferă acum asistență în alcătuirea produselor.

În funcție de cerințele dvs. cu privire la conectorii pentru mediile dificile, acesta recomandă exclusiv piese potrivite pentru componentele selectate de dvs., cum ar fi carcasele, inserțiile conector modulare sau cu număr fix de conexiuni și presetupe.

Configurați rapid conectorul dumneavoastră individual prin interfața intuitivă de utilizator, cu ajutorul meniurilor simple de filtrare, funcției drag-and-drop și imaginilor produselor în format 2D și 3D. Configurația este vizualizată în timp real în 3D. Datele 2 D și 3D selectate pot fi pur și simplu descărcate, apoi importate într-un program CAD pentru alte proiecte. După ce soluția dvs. este gata, puneți produsul direct în coș și comandați-l, introducând câteva date. Fișierul de configurare este asigurat printr-un cod de identificare al soluției. Astfel selecția poate fi oricând apelată din nou.


PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere