Spre toate informațiile de presă

Noi variante de tensiune pentru alimentare fiabilă

20.11.2017

Surse de alimentare TRIO POWER  

Noi variante de tensiune pentru sursa de alimentare robustă TRIO POWER

Cu noile variante de tensiune ale familiei TRIO POWER de surse de alimentare, asigurați alimentarea fiabilă a consumatorilor dumneavoastră, chiar și în condiții de mediu dificile.

Printre noile variante se numără câte două aparate de 12 V și 48 V cu curent de ieșire 5 și 10 A, potrivite în special pentru aplicațiile din telecomunicații, precum și producția de mașini. La fel ca predecesoarele lor, acestea sunt foarte robuste din punct de vedere electric și mecanic. Sursele de alimentare TRIO POWER oferă o stimulare dinamică, ce pornește timp de cinci secunde chiar și sarcinile grele, cu 150% din curentul nominal. Designul robust cu rezistență ridicată la șocuri, vibrații și tensiuni, valorile MTBF ridicate de peste un milion de ore, precum și monitorizarea activă a funcțiilor cu LED-ul OK la curent continuu și contactul de releu fără potențial garantează o alimentare sigură a tuturor consumatorilor conectați. Cablarea fără unelte cu conexiune push-in necesită mai puțin timp la instalare. Datorită designului subțire, cu o lățime de 35 până la 68 mm, ocupă mai puțin spațiu în tabloul de distribuție. Domeniul larg de temperatură, de la -25 °C până la +70 °C, asigură o flexibilitate înaltă de utilizare. Atât domeniul larg de tensiune de intrare, de la 85 până la 264 V c.a., cât și pachetul cuprinzător de autorizări vă permit, în plus, utilizarea în întreaga lume.


PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere