Spre toate informațiile de presă

Automatizare inteligentă a pompelor

26.07.2018

Comanda fiabilă a controlerelor pompelor pentru gospodărirea apei uzate  

Comanda fiabilă a controlerelor pompelor pentru gospodărirea apei uzate

Cu PumpControl, Phoenix Contact pune la dispoziție o soluție de automatizare inteligentă pentru stații de pompare cu comunicare la distanță.

Soluția de tablou de distribuție asamblată, pregătită pentru instalare, preia toate sarcinile de comandă și control pentru stații de pompare descentralizate. Prin intermediul rețelei de telefonie mobilă, sistemul poate comunica cu centrul de comandă. Protocolul de comunicație OPC permite integrarea simplă în sistemul de control, astfel încât procesele stațiilor de pompare pot fi monitorizate de la distanță. Vizualizarea permite personalului de operare identificarea rapidă a posibilelor mesaje de defecțiune, la fața locului.

Stațiile de pompare a apelor uzate reprezintă o parte componentă importantă a unei epurări fiabile a apelor uzate. La planificarea acestor tipuri de construcții, accentul este pus pe o durată de viață lungă și siguranța în exploatare, precum și operarea eficientă energetic a uzinei de apă exterioare. La exploatarea acestor instalații, provocarea constă în operarea eficientă energetic a pompelor individuale din stațiile de pompare a apelor uzate. De asemenea, este importantă minimizarea timpilor de inactivitate prin monitorizare continuă.


PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere