Spre toate informațiile de presă

Încărcarea vehiculelor electrice cu 350.000 wați

11.05.2016

Mobilitate electrică, CCS, CCSplus, încărcare rapidă, HM  

Încărcarea vehiculelor electrice cu 350.000 wați

Phoenix Contact prezintă, la Târgul de la Hanovra, între 25 - 29 aprilie 2016, sistemul de încărcare rapidă CCSplus pentru vehicule electrice, care permite timpi de încărcare viitori de 3 - 5 minute, pentru 100 km.

Sistemul de încărcare rapidă se bazează pe standardul consacrat european și american CCS de încărcare (sistem combinat de încărcare). În prezent, sistemul de încărcare CCS permite timpi de încărcare semnificativ mai mici, spre deosebire de încărcarea convențională la curent alternativ. Cu toate acestea, pentru o mobilitate zilnică, sunt necesare autonomii de aproximativ 600 km la timpi de încărcare cu mult sub 30 de minute. Pentru a se atinge acest obiectiv, sistemul de încărcare CCS a fost completat cu un sistem de răcire de tip nou, integrat în stâlpul de încărcare. Un controler inteligent al sistemului de răcire se asigură că răcirea este pornită numai la nevoie. Cu ajutorul acestui sistem, automobilele electrice din toată lumea pot fi încărcate cu curenți de încărcare mai mari, în condiții de siguranță și extrem de repede. Extinderea sistemului de încărcare CCS are loc în strânsă cooperare și coordonare cu industria auto internațională și cu producătorii internaționali de stâlpi de încărcare la curent continuu. Astfel este asigurată compatibilitatea cu standardul de încărcare CCS consacrat, fiind garantată respectarea tuturor standardelor de securitate aplicabile. Astfel, sistemul de încărcare deschide calea pentru o încărcare rapidă zilnică și simplă a vehiculelor electrice.


PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere