Spre toate informațiile de presă

Conectori pentru medii dificile, pentru orice solicitare

17.07.2015

Conectori pentru medii dificile HEAVYCON complete  

Conectorul potrivit pentru fiecare aplicație

Conectorii pentru condiții grele din familia de produse HEAVYCON complete de la Phoenix Contact sunt extrem de etanși, până la gradul de protecție IP69K.

Cu carcasele cu posibilitate de combinare, din trei serii constructive și cu inserțiile de conector adecvate puteți realiza întotdeauna conexiunea corectă pentru orice solicitare. Seria standard vă oferă un sortiment de carcase metalice robuste, cu diferite direcții de ieșire a cablului și sisteme de blocare. Blocarea flexibilă tip baionetă din seria EVO permite alegerea liberă a direcției de ieșire a cablurilor și reducerea numărului de variante și, astfel, a costurilor de stocare cu până la 70 de procente. Datorită blocării prin înfiletare fără carcasă bază cu trecere prin panou, carcasele din seria Advance nu sunt numai economice, ci au și o durată de utilizare foarte mare și sunt robuste. Puteți combina individual toate componentele și le puteți modifica, completa sau înlocui în mod flexibil.


PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Informații suplimentare

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere