Spre toate informațiile de presă

Patru conductori în cel mai restrâns spațiu

04.04.2017

Blocuri terminale pentru mai mulți conductori PT 2,5/S-QUATTRO  

Blocuri terminale compacte pentru patru conductori, cu conexiune push-in

Blocurile terminale pentru patru conductori PT 2,5/S-Quattro cu conexiune push-in de la Phoenix Contact sunt acum și mai mici și necesită un spațiu și mai restrâns în tabloul de distribuție.

Datorită designului compact, acestea oferă o densitate mare de cablare. Într-un bloc terminal de trecere pot fi conectați până la patru conductori cu secțiuni de maxim 2,5 mm². Cablarea fără unelte a conductorilor prefabricați se face rapid și simplu. În plus, sunt disponibile și blocuri terminale pentru împământare cu contur identic. Și aceste blocuri terminale pentru mai mulți conductori se disting prin canalul dublu pentru funcții, pentru o distribuție simplă a potențialului cu jumpere și posibilități de etichetare pe suprafețe mari. Fiecare cale de curent poate fi testată individual la blocurile terminale. Prin utilizarea unitară a accesoriilor din sistemul de blocuri terminale modulare CLIPLINE complete, nu mai există alte costuri de logistică.


PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere