Spre toate informațiile de presă

Noile presetupe de carcasă M12, compensatoare de toleranță

06.04.2015

Presetupe carcasă M12, compensatoare de toleranță  

Presetupe carcasă M12, compensatoare de toleranță

Noile presetupe de carcasă M12, compensatoare de toleranță, VARIOPORT M12 de la Phoenix Contact, compensează toleranțele din producția carcaselor și a cablajelor imprimate, până la un milimetru, rapid și simplu.

În cazul soluțiilor bazate pe gradul de protecție IP67, interacțiunea dintre componentele cablajului imprimat și mecanismul carcaselor IP67 este o cerință preliminară de bază. Inserțiile conector de pe cablajul imprimat, în ciuda toleranțelor aferente procesului de cositorire, cu porturile sale mecanice, trebuie să se potrivească cu bucșele pentru carcase. Numai în acest fel cablajul imprimat prevăzut poate fi introdus exact în carcasă. Prin urmare, în timpul producției s-a apelat de multe ori la mijloace auxiliare, precum șabloane de montare sau la producția cu comandă numerică, exact și, prin urmare scumpă. Acest efort poate fi redus cu presetupele de carcasă M12, compensatoare de toleranță.


PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Informații suplimentare

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere