Spre toate informațiile de presă

PHOENIX CONTACT E-Mobility certificat cu succes conform IATF 16949

12.02.2018

Doamna stă pe coloana de încărcare și alimentează vehiculul cu motor electric  

Suntem un partener de încredere al industriei auto, oferind produse inovatoare pentru încărcarea vehiculelor cu motor electric

În cadrul grupului Phoenix Contact, firma Phoenix Contact E-Mobility GmbH este un centru de competențe pentru componentele și soluțiile din domeniul mobilității electrice.

Portofoliul nostru de produse cuprinde sisteme de încărcare cu fișă și controlere de încărcare pentru alimentarea cu curent continuu sau alternativ a vehiculelor electrice. Mai mult, în combinație cu software-ul potrivit putem realiza pentru dumneavoastră o infrastructură de încărcare individuală și performantă.

Pentru interfața vehiculului pentru procesul de încărcare, vă punem la dispoziție așa-numitele intrări de vehicul (inlet) care se încorporează direct în vehicul. Colaborarea cu producătorii de automobile este supusă unor exigențe deosebit de mari în ceea ce privește procesele de lucru, calitatea produselor și structura organizatorică. Pentru a îndeplini aceste exigențe în mod unitar la nivel internațional, s-a stabilit certificarea conform IATF 16949:2016 pentru industria auto. O componentă stabilă a acestui standard este certificarea sistemului de managementul calității conform ISO 9001:2015. În urmă cu puțin timp, am primit certificarea conform ambelor standarde, ceea ce înseamnă că îndeplinim exigențele ridicate din industria auto.

Puteți descărca documentele de referință din coloana dreaptă.


PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere