Spre toate informațiile de presă

Firmware pentru Security-Appliances cu funcții noi

25.01.2017

mGuard-Security-AppliancesmGuard-Security-Appliances  

mGuard-Security-Appliances acum, cu firmware nou

Noul Firmware 8.4 pentru mGuard-Security-Appliances de la Phoenix Contact extinde gama de funcții ale aparatului, între altele cu Modbus-TCP-Inspector și DNS-Name-Based-Firewalling.

Cu funcția Modbus-TCP-Inspector, Deep-Packet-Inspection pentru Modbus/TCP, puteți asigura foarte exact legături care le folosesc acest protocol industrial larg răspândit în domeniu. Drepturile de acces pot fi stabilite acum nu doar la nivel de adrese IP și porturi, ci și în cadrul codului de funcții și registrelor protocolului Modbus folosit. Astfel, de exemplu, se poate stabili ce valori pot doar citi sau și scrie participanții Modbus. În plus, se pot defini drepturi de acces conform registrelor. Prin DNS-Name-Based-Firewalling lse pot defini drepturi de acces la Firewall referitoare nu doar la adrese IP, ci și la nume DNS. Pentru scenariile de utilizare cu adrese IP care se schimbă frecvent, acest lucru ușurează configurarea. Noua versiune de firmware mGuard 8.4 este pregătită de descărcare în domeniul Download de pe pagina mGuard.


PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere