Spre toate informațiile de presă

Conectare rapidă şi alimentare sigură

02.05.2018

Panou patch Ethernet  

Panou patch Ethernet

Cele opt noi aparate cu şine portante de la Phoenix Contact oferă diverse posibilităţi de cablare.

Panourile patch Ethernet vă permit conectarea simplă și rapidă între cablarea de câmp și cablarea tabloului de distribuție. Cele opt noi aparate cu şine portante de la Phoenix Contact oferă diverse posibilităţi de cablare. În spațiul de cablare acoperit, tehnicile de conectare IDC, push-in sau cu șurub simplifică instalarea cablului de câmp.

Ecranarea cablului se conectează simplu, rapid şi fără unelte –​ funcționează în același timp ca clapetă de blocare. Astfel se economisește timp la instalare. Protecţia opţională la supratensiune apără dispozitivele terminale conectate și mărește astfel disponibilitatea sistemului. Cu ajutorul supravegherii suplimentare a curentului de ecranare se obţine o diagnoză utilă. Curenţii de ecranare existenţi, cauzaţi de potenţialele diferite sau de CEM, sunt indicaţi printr-un LED. Fără măsurători costisitoare sunt afişate astfel imediat problemele din instalaţie.

Programul va fi completat cu douăsprezece injectoare Power-over-Ethernet (PoE), cu care componentele Ethernet retrase precum camerele pot fi alimentate cu date şi tensiune printr-un cablu comun. Tehnica de instalare şi funcţiile de protecţie ale panourilor patch se utilizează pentru prima dată în variantele acestor douăsprezece aparate. Alături de aceste noi tehnologii, sunt disponibile aparate cu o putere de până la 60 waţi şi element de reţea separat galvanic.


PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere