Spre toate informațiile de presă

Sursă de alimentare cu grad de protecție IP67

10.10.2019

Sursă de alimentare TRIO POWER cu grad de protecție IP67  

TRIO POWER cu grad de protecție 67

Convingeți-vă de eficiența noilor surse de alimentare TRIO POWER cu grad de protecție IP67 de la Phoenix Contact, atât în condițiile dure din mediul industrial, cât și în condiții de mediu extreme.

Sursele de alimentare robuste, cu funcționalitate standard sunt ideale pentru instalare descentralizată în câmp. Instalarea rapidă, direct la consumator, vă permite să folosiți conductori mai scurți. Astfel, reduceți pierderile în linie și obțineți mai mult spațiu în tabloul de distribuție.

Carcasa din aluminiu turnat sub presiune vă garantează o disponibilitate crescută a sistemului datorită rezistenței la condiții extreme, precum temperatură, praf și apă. Datorită rezistenței la șocuri și vibrații și a rigidității dielectrice, sursele de alimentare sunt robuste din punct de vedere mecanic și electric. Folosiți domeniul de temperatură vast, între -25 °C și +85 °C și bucurați-vă de flexibilitate în domeniul de utilizare. Boost-ul dinamic de până la 150% din curentul nominal disponibil pentru 5 s permite pornirea fiabilă, chiar și la sarcini dificile. Mai mult, un randament de peste 93% asigură un grad înalt de eficiență energetică.


PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere