Spre toate informațiile de presă

Blocuri terminale deconectare cu cuțit cu pârghie de separare colorată

23.06.2016

Bloc terminal deconectare cu cuțit  

Blocuri terminale conexiune cu șurub cu pârghie de separare

Cu blocurile terminale deconectare cu cuțit de la Phoenix Contact, identificați rapid defecțiunile și efectuați lucrări de revizuire fără tensiune.

Noile blocuri terminale UT...-MTL cu conexiune cu șurub dispun de o pârghie de separare, care poate fi acționată fără unelte, destul de simplu. Astfel puteți separa confortabil circuitele de curent. Pârghia de separare se blochează în pozițiile de capăt. În plus, punctul de deconectare este evidențiat, astfel încât să poată fi identificat în mod clar. Pârghia de separare există în variantele de culori portocaliu, alb și roșu. Pentru o măsurare confortabilă, variantele de produse cu șuruburi pentru fișe de testare vă stau la dispoziție. Astfel, puteți lega un aparat de măsură în amonte sau în aval de punctul de deconectare. Cu canalul dublu pentru funcții, distribuiți potențialul în mod simplu, cu ajutorul punților inserabile. Noile blocuri terminale deconectare cu cuțit UT...-MTL sunt ideale pentru conductori de până la 10 mm². Accesoriile unitare de sistem CLIPLINE complete sunt utilizate și la aceste blocuri terminale, iar costurile dvs. de logistică sunt reduse.


PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere