Spre toate informațiile de presă

Routerul și modemul DSL Phoenix Contact au fost testate cu succes

14.03.2018

Routerul și modemul au fost testate cu succes în centrul de testare Telekom  

Întreținere la distanță prin conexiunea All-IP de la Deutsche Telekom

Transformarea posturilor telefonice analogice ale Deutsche Telekom se face în ritm alert. Obiectivul este ca trecerea pe noua tehnologie IP digitală să se încheie în cursul acestui an.

Clienții pot să treacă la tarifele All-IP ale Telekom și, prin urmare, la tehnologia DSL aferentă.

Conexiunea analogică PSTN (Public Switched Telephone Network) este oferită în continuare. Cu ajutorul cardurilor POTS speciale, în postul de intermediere s-a făcut trecerea la sistemul de comunicații IP. Tehnologia analogică de transmitere către dispozitivul final se păstrează în continuare. Telekom denumește acest proces automatizat „Migrare către tehnologia bazată pe IP“. Noile conexiuni sunt denumite „MSAN POTS“ (Multi Service Access Note – Plain Old Telefone Services)“ și , în rețeaua Telekom, se numără printre serviciile speciale.

Clienții care până acum își gestionau prin conexiunea analogică serviciile precum linia telefonică de urgență pentru casă și lift, sistemele de alarmă, citirea de la distanță a contoarelor sau aplicațiile de întreținere de la distanță, pot face acest lucru și în continuare. Numai hardware-ul de legătură la conexiunea ALL-IP sau MSAN-POTS corespunzătoare trebuie să îndeplinească cerințele privind sistemul de comunicații IP modificat. Dispozitivele Phoenix Contact au dovedit acest lucru în laboratoarele Telekom.


PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere