Spre toate informațiile de presă

Separat în siguranță din câmp în rețea

20.04.2017

Combinație modulară de amplificatoare separatoare cu gateway-uri atașabile  

Combinați aleator amplificatoare separatoare și integrați-le în rețea

Cu amplificatoarele separatoare MINI Analog Pro cu magistrală și conectare la rețea combinați avantajele separării galvanice sigure cu cele ale comunicațiilor digitale.

Pe o lățime mai mică de 50 mm, transmiteți până la opt semnale de câmp în siguranță, în rețele industriale și economisiți carduri de intrare specifice semnalului.

Amplificatoarele separatoare foarte compacte MINI Analog Pro vă oferă toate funcțiile clasice de transmisie de semnal pe o lățime de numai 6,2 mm: semnale analogice, de temperatură, de frecvență sau de comutare sunt prelucrate sigur și transmise în semnale de ieșire. Cu noile gateway-uri conectabile digitalizați aceste date de ieșire și le trimiteți printr-un protocol serial de comunicații ca Modbus sau PROFIBUS direct la nivelul de interfețe de pe sistemul dvs. de control sau CLP-ul dvs. Alături de canalizarea rapidă și fără erori a semnalelor, aceasta vă oferă o separare galvanică sigură până în CPU, și între fiecare canal. Pot fi combinate aleator până la opt amplificatoare separatoare cu ieșire de curent sau digitală. Acest lucru vă permite o modularitate de neatins până acum și economie de spațiu.


PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere