Spre toate informațiile de presă

Competență în protecția la supratensiune

30.05.2016

Eclator fără curenți de însoțire cu SEC Technology în detaliu  

Eclator fără curenți de însoțire cu SEC Technology în detaliu

Phoenix Contact este unul dintre pionierii în dezvoltarea dispozitivelor de protecție la supratensiune.

Experiența câștigată de-a lungul mai multor decenii, precum și cercetarea intensă în cooperare cu universități și colegii tehnice reprezintă baza competențelor tehnologice utilizate la dezvoltarea produselor de protecție la supratensiune. Un laborator propriu, acreditat pentru impulsuri și curenți mari ne ajută să punem în aplicare produsele, de la prima idee până la producția de serie.

Un exemplu perfect în acest sene sunt noile eclatoare inovative, cele mai performante componente ale dispozitivelor de protecție la supratensiune. Acestea descarcă în siguranță curenți foarte mari. Eclatoarele mai vechi au problema că fac să dispară repede curenții înalți de însoțire din rețeaua de alimentare. Phoenix Contact a dezvoltat pentru prima dată un eclator care lucrează excelent, fără apariția curenților de însoțire. În spatele ei se află Safe Energy Control Technology. Eclatoarele cu această tehnologie sunt extrem de performante și, datorită lipsei curenților de însoțire, și deosebit de longevive. Siguranțele nu se mai declanșează și sistemul funcționează mai departe neinfluențat.

Știați că?... Cu longevivele noastre descărcătoare de supratensiune SEC , timp de cel puțin cinci ani nu trebuie să vă gândiți la înlocuirea de componente uzate. Dacă indicatorul de stare indică totuși, în acest timp, un schimb, vi se va înlocui gratuit.

Aflați acum mai multe despre competențele noastre în tehnologie și capacitatea noastră de inovare în domeniul protecției la supratensiune.


PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere