Spre toate informațiile de presă

Accesarea vizualizării cu Visu+ Express și HMI

11.01.2016

HMI pentru software-ul Visu+  

HMI pentru software-ul Visu+

Documentul ”Primii pași cu Visu+ Express și HMI” de la Phoenix Contact oferă începătorilor o familiarizare cu software-ul de vizualizare Visu+ și explică cooperarea între HMI, controler și mediul de dezvoltare.

Pe drumul spre un proiect de vizualizare finalizat, utilizatorul este însoțit pas cu pas. Este vorba aici despre generarea unui nou proiect în Visu+ și a interfeței pentru utilizator, citirea de variabile din controler prin intermediul OPC și conectarea la obiectele aplicației Visu+. La sfârșit, instrucțiunile arată cum poate transfera utilizatorul pe HMI proiectul realizat și cum poate opera de acolo aplicația Visu+. Pentru utilizarea acestui document nu sunt necesare cunoștințe prealabile. Introducerea este structurată astfel, încât să fie obținute rapid rezultate vizibile iar utilizatorul să-și poată face o imagine despre interacțiunea produselor. Documentul și fișierele de proiect pot fi descărcate gratis din zona de download a oricărui HMI Visu+.


PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere