Spre toate informațiile de presă

Conectori D-SUB modulari pentru aplicații individuale

15.08.2016

Suportul de contacte D-SUB pentru semnale, date și putere  

Pentru aplicații individuale: suport contacte D-SUB pentru semnale, date și putere

Noile suporturi de contacte și carcase mobile sunt disponibile acum pentru gama de conectori D-SUB de la Phoenix Contact.

Inserțiile conector cu aprobare UL pentru transmisie de semnale, date și putere sunt ideale pentru designul D-SUB 9, 15 și 25. Inserțiile standard, high density și hibrid vă permit soluții individuale de transmisie cu 9 până la 44 de poli. Gama cuprinde contacte cu pini și contacte mamă, precum și versiuni cu conexiune prin terminale pentru cositorire, cupe cositorire sau panglică a cablurilor. Confortul ridicat de conectare vă oferă carcasa mobilă adecvată, integral metalică sau din plastic cu aliaje de metal. Carcasele cu grad de protecție IP20 sunt disponibile cu ieșiri cablu drepte sau la unghi. Aceste carcase pot fi prinse pe peretele dispozitivului fie cu șuruburi, fie cu un sistem de prindere cu arc, deosebit de simplu de montat.


PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere