Spre toate informațiile de presă

Cea mai îngustă combinație de dispozitive conectabile de protecție la descărcări atmosferice din lume

24.07.2015

Combinație dispozitiv de protecție la descărcări atmosferice FLASHTRAB-SEC-T1+T2  

Combinație de descărcătoare paratrăsnet cu SEC Technology pentru rețele cu 5 conductori

Combinația de dispozitive de protecție FLASHTRAB-SEC-T1+T2 este alcătuită din dispozitive de protecţie la descărcări atmosferice tip 1 pe bază de eclatoare și dispozitive de protecție la supratensiune tip 2 pe bază de varistoare.

Această combinație într-un singur dispozitiv este singura aflată pe piață, pe plan internațional. Grație tehnologiei Safe Energy Control (SEC), produsele sunt longevive și performante. În cazul unei descărcări atmosferice, solicitarea întregii instalații este redusă la minimum. Combinația de dispozitive de protecție la descărcări atmosferice protejează mai ales împrejurimile unor instalații cu comutări frecvente. Curenții înalți de descărcare atmosferică sunt preluați în siguranță de eclatori fără curenți de însoțire, iar tensiunile temporare de descărcare sunt limitate în mod fiabil de varistoare. Nivelul de protecție în tensiune scăzut rezultat astfel și operarea fără siguranțe fuzibile în sisteme de alimentare cu curent electric la 230/400 V sunt alte avantaje oferite de această gamă de produse. Descărcătorul compact reduce efortul de instalare și de întreținere. Toate produsele sunt conectabile și pot fi testate cu aparatul de control CHECKMASTER 2 pentru dispozitive de protecție la supratensiune.


PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere