Spre toate informațiile de presă

Noile amplificatoare separatoare extrem de compacte, cu aprobare UL

28.07.2015

Amplificatoare separatoare extrem de compacte Mini Analog Pro  

Mai simplu ca oricând, îngust ca de obicei: MINI Analog Pro

Familia de produse MINI Analog Pro este prima gamă de amplificatoare separatoare de 6 mm cu tehnologie de conectare inserabilă.

Acum există patru tipuri noi de produse listate conform UL 508 și care pot fi folosite și în SUA și Canada. Extinderea gamei include un convertor de frecvență analogic, cu funcție de limitare, pentru aplicarea semnalelor standard în semnale de frecvență sau PWM, un limitator de cursă cu ieșire pentru releu de comutare, pentru comutarea valorilor limită analogice, o sursă constantă de tensiune și curent, precum și un amplificator separator NAMUR, pentru senzori de proximitate și contacte de comutare uscate și cu rezistențe. Modulele pot fi configurate cu ușurință și sunt disponibile cu tehnologie de conectare cu șurub sau push-in. Amplificatoarele separatoare MINI Analog Pro pot fi instalate și puse în funcțiune simplu, chiar și în spații înguste. Punctele de conectare foarte vizibile, ușor accesibile și măsurarea curentului în timpul funcționării vă facilitează considerabil munca.


PHOENIX CONTACT SRL

Floreasca Business Park
Calea Floreasca 169 A,
Corp A, Etaj 8,
București, România,
RO-014459
0040 21 350 88 12
0040 21 350 88 13
Referrer:

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere