Spre toate informațiile de presă

Conectori pentru medii dificile, pentru transmitere compactă de putere

16.06.2016

Carcase D7 și inserții conector  

Conectori pentru medii dificile, pentru transmitere compactă de putere

În cazul mașinilor și sistemelor moderne, complexitatea este din ce în ce mai mare, la fel și costurile asociate pentru crearea de rețele și tehnologia de comandă, fără a avea prea mult spațiu la dispoziție în acest scop.

Cu seria revizuită de conectori HEAVYCON D7, Phoenix Contact vă oferă o transmisie a puterii în design compact. Greutatea carcaselor metalice a fost micșorată cu aproximativ 40 de procente. În ciuda designului de mici dimensiuni, acestea vă oferă un spațiu suficient pentru cablurile cu un număr mare de poli sau cu secțiuni mari. Suprafața conductoare și garniturile conductoare au fost combinate cu o conexiune cu șurub corespunzătoare, cu bune caracteristici CEM. Puteți fixa carcasa de asamblare cu patru șuruburi. Astfel, sunt dezvoltate forțe și viteze extreme. Cu capacele atașate permanent puteți bloca interfețele utilizate temporar, în condiții de siguranță. O nouă carcasă de trecere poate fi montată pe partea din față sau pe cea din spate, la alegere. Aceasta vă oferă o protecție adecvată IP și CEM pe partea de conectare. Și carcasele din plastic au fost revizuite. Presetupele integrate pentru cabluri etanșează diametrele mici și mari de cablu, în condiții de siguranță. Dezvoltați aplicații noi cu carcasele din plastic cu capace atașate și cu noile carcase de trecere. O paletă largă de inserții conector se asigură că semnalele și puterea de până la 40 A sunt transmise în condiții de siguranță.


PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Informații suplimentare

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere