Spre toate informațiile de presă

Alimentarea fiabilă a încărcărilor la curent c.a.

11.04.2018

Sursa de alimentare neîntreruptibilă c.a. QUINT  

Sursă de alimentare neîntreruptibilă c.a. online pentru șină DIN

Alimentați încărcările la curent alternativ în mod fiabil, cu noile surse de alimentare neîntreruptibilă din familia de produse QUINT, pentru șină DIN.

Prin topologia online VFI-SS-111, dispozitivul garantează o tranziție fără probleme și produce o sinusoidă pură în operarea în rețea, precum și pe baterii. Combinați sursa de alimentare neîntreruptibilă cu o putere aparentă de 1 kVA cu diferiți acumulatori UPS BAT. Datorită IQ-Technology este posibilă utilizarea optimă a timpilor de autonomie și o monitorizare preventivă a acumulatorului: sursa de alimentare neîntreruptibilă c.a. vă furnizează în orice moment informații cu privire la starea de încărcare, durata de funcționare rămasă, durata de exploatare a modulului acumulator, mărind în acest fel disponibilitatea instalației. Datorită interfeței USB integrate puteți conecta cu sursa de alimentare neîntreruptibilă de ex. PC-uri industriale, pe care aveți astfel posibilitatea să le închideți corect. Porniți dispozitivul cu funcția de pornire la rece BAT-START de la acumulator, și fără rețea de intrare. În plus, se poate comuta în paralel sursa de alimentare neîntreruptibilă QUINT AC, pentru mărirea redundanței și a puterii. Prin reglarea diverselor tensiuni de ieșire, precum și prin detectarea automată a tensiunii este posibilă utilizarea peste tot în lume. Inclusiv domeniul larg de temperatură, de la -25 °C până la +60 °C, asigură o flexibilitate înaltă de utilizare.


PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere