Spre toate informațiile de presă

Routere de telefonie mobilă, pentru conexiuni date de mare viteză

23.03.2016

Routere de mare viteză pentru telefonie mobilă  

Noile routere permit conexiuni date de mare viteză, până la 100 Mbps

Noile routere de telefonie mobilă de la Phoenix Contact permit conexiuni date de mare viteză, performante, cu până la 100 Mbps, prin rețele LTE 4G.

Astfel, acestea oferă o conexiune mobilă de bandă largă, pentru conectare locală în rețea, extrem de flexibilă, chiar și în situațiile în care o conexiune la internet prin cablu nu este disponibilă. Routerele garantează siguranța maximă, prin IPsec și OpenVPN, precum și prin firewall-ul Stateful-Packet-Inspection integrat. Un alt avantaj este domeniul mare de temperatură, de la -40 până la +70 °C, care permite utilizarea în medii dificile și solicitante, pentru aplicații de infrastructură. Routerele transmit datele rapid și sigur între camera de comandă și rețelele din teren. Acestea sunt ideale pentru utilități publice, companii de distribuție a energiei și a apei, precum și pentru operatorii zăcămintelor de petrol și de gaze naturale. Pentru cerințe medii referitoare la lărgimea de bandă, este disponibilă o versiune 3G mai ieftină a dispozitivului. Aceste dispozitive dispun de două intrări digitale și de o ieșire pentru conectarea senzorilor și a actuatoarelor. Astfel pot fi trimise, de exemplu, e-mailuri sau SMS-uri de alarmă, per fiecare intrare. Un jurnal integrat înregistrează toate evenimentele specifice dispozitivului. Antenele MIMO asigură o recepție îmbunătățită. Toate routerele sunt retrocompatibile în standardul pentru telefonie mobilă.


PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere