Spre toate informațiile de presă

Noi conectori verticali pentru cablaje imprimate

15.08.2016

Noi conectori verticali pentru cablaje imprimate  

Conectori verticali pentru cablaje imprimate FKCOR/W

Noii conectorii verticali pentru cablaje imprimate FKCOR/W de la Phoenix Contact permit o conexiune comodă a conductorilor, ortogonală față de direcția de operare.

Conectorii pentru 2 până la 24 de poli dispun de conexiuni cu arc push-in cu elemente de operare diferențiate cromatic pe partea frontală. Deschizătoarele cu arc pot fi operate confortabil din față iar conductorii pot fi introduși de sus sau de jos. Această formă facilitează substanțial conexiunea de conductori la dispozitive montabile pe șină DIN. Conexiunile de testare integrate sporesc confortul la instalare și întreținere. Conectorii în pas de 5,08 mm sunt adecvați pentru curenți de până la 12 A și tensiuni până la 320 V. Variantele R și W pentru carcasele de bază cu două rânduri, precum și variantele cu flanșă cu șuruburi sau sistem lock and release permit intervenția în diferite aplicații ca sistemele I/O sau sursele de alimentare descentralizate.


PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere