Spre toate informațiile de presă

Sursă de alimentare neîntreruptibilă c.c. cu sursă de alimentare electrică integrată

07.09.2018

Sursă de alimentare neîntreruptibilă c.c. cu sursă de alimentare electrică integrată  

Sursă de alimentare neîntreruptibilă c.c. TRIO cu interfață USB integrată

Noile surse de alimentare neîntreruptibile din gama de produse TRIO, cu sursă de alimentare electrică integrată, alimentează aplicațiile dumneavoastră c.c. în mod fiabil și cu economie de spațiu.

Modulul sursei de alimentare neîntreruptibile și sursa de alimentare electrică sunt montate într-o singură carcasă. Aveți nevoie de un singur acumulator pentru a completa sistemul sursei de alimentare neîntreruptibile. Datorită numeroaselor variante de acumulatoare compatibile VRLA pentru dispozitive cu un curent de ieșire de 5, 10 și 20 A, beneficiați de timpi mari de autonomie. Prin intermediul interfeței USB integrate, puteți opri în mod simplu PC-urile industriale conectate. Pentru punerea în funcțiune a sursei de alimentare neîntreruptibile c.c. TRIO, nu aveți nevoie de rețea de intrare. Porniți sursa de alimentare neîntreruptibilă cu funcția BAT-Start de la acumulator. Pentru pornirea sarcinilor dificile, rezerva dinamică furnizează timp de 5 secunde până la 150% din curentul nominal. Tehnologia de conectare push-in fără scule permite instalarea în mod rapid și simplu. Datorită posibilităților ample de semnalizare și domeniului de temperatură extins, între -25 °C și +70 °C, puteți utiliza modulele în mod flexibil la nivel mondial.


PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere