Spre toate informațiile de presă

Montarea sigură a acumulatorilor UPS grei

05.03.2015

Rame de montare cu aprobare GL, pentru acumulatori grei  

Ramele pentru baterie cu aprobare GL permite un montaj sigur pe perete sau pe suprafață

Setul de montaj pentru pachete de baterii de la Phoenix Contact este util atunci când acumulatorii mari pentru surse de alimentare neîntreruptibilă (UPS) trebuie să fie fixați în mod sigur și stabil pe perete sau pe podea.

Atunci când un UPS este combinat cu acumulatorii cu greutăți de până la 26 kg UPS-BAT/VRLA/24DC/38AH, UPS-BAT/VRLA-WTR/24DC/26AH sau UPS-BAT/VRLA-WTR/24DC/13AH, montarea pe o șină standardizată nu mai este posibilă. De exemplu, acesta este cazul când un curent de sarcină de 40 A trebuie să fie autonom timp de o oră. Prin poziția de instalare flexibilă a ramelor pentru baterie, este posibil atât montajul pe perete, cât și montajul pe suprafață. Cu ajutorul brațului de susținere, acumulatorii sunt fixați sigur în ramele pentru baterie, astfel încât să fie posibilă operarea fără probleme chiar și în condiții de vibrații puternice. Cu o capacitate portantă de 2,3 g, setul este aprobat în conformitate cu Germanischer Lloyd și este util în special în mediul solicitant al industriei navale. În plus, brațul de susținere servește și drept consolă de montare pentru electronica de comandă acționată de procesoare.


PHOENIX CONTACT SRL

Floreasca Business Park
Calea Floreasca 169 A,
Corp A, Etaj 8,
București, România,
RO-014459
0040 21 350 88 12
0040 21 350 88 13

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere