Spre toate informațiile de presă

Soluție de retehnologizare pentru monitorizarea și evaluarea loviturilor de trăsnet

22.09.2015

Tablou de distribuție LM-S  

Soluție completă pentru măsurarea descărcărilor atmosferice în turbinele eoliene

În cazul în care avariile produse de fulgere în turbinele eoliene rămân nedetectate, pot exista consecințe profunde, în special în cazul parcurilor offshore.

Pentru a evita timpii prețioși de inactivitate, chiar și în instalațiile existente, Phoenix Contact oferă o soluție de retehnologizare pentru monitorizarea și evaluarea continuă a evenimentelor respective. Elementul principal al soluției este sistemul de monitorizare descărcări atmosferice (LM-S). Acesta măsoară puterea și energia fulgerelor și le transmite la operator, pentru coordonarea lucrărilor de întreținere. În tablourile de distribuție pentru reglarea pasului este disponibil puțin spațiu pentru montarea ulterioară a unității de evaluare asociate. Prin urmare, sistemul LM-S este găzduit într-un tablou de distribuție separat, ergonomic, care poate fi integrat cu ușurință în mediul de automatizare. Unitatea de evaluare este alimentată cu energie prin intermediul propriei surse de alimentare din familia de produse QUINT. Opțional, poate fi instalată o variantă neîntreruptibilă din serie. Pentru ca sistemul de retehnologizare să funcționeze fără avarii, chiar și în cazul unei lovituri de trăsnet, toate liniile de intrare și de ieșire sunt conectate cu protecție la supratensiune.


PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere