Spre toate informațiile de presă

Identificarea componentelor centralelor electrice

18.12.2014

Materiale RFID și dispozitive de scriere-citire  

Sistemul de etichetare a utilajelor servește la identificarea unitară și sistematică a componentelor centralelor electrice

Phoenix Contact lărgește domeniul marcajelor de sistem cu un sistem coordonat din plăcuțe de marcare, plăcuțe de marcare a mediilor conform DIN 2403, suporturi pentru plăcuțe și material de fixare corespunzător.

Sistemul de marcare a centralelor electrice (SMC) este un sistem de etichetare a utilajelor gândit pentru o identificare unitară și sistematică a componentelor de centrale electrice. Plăcuțele de marcare sunt disponibile într-o formă simplă și inteligentă cu transponder integrat RFID HF sau UHF și oferă numeroase avantaje. Cu această tehnologie, lucrările de întreținere și identificările devin mai eficiente, mai prietenoase cu utilizatorul și oferă astfel noi posibilități pentru intervențiile de service sau de întreținere. Cu sistemul de marcare Bluemark Cled pot fi imprimate acum, pe lângă portofoliul deja existent, și noile plăcuțe pentru sisteme de la Phoenix Contact, cu sau fără transponder RFID. Sistemul îndeplinește cerințele din domeniul centralelor electrice și este deosebit de rezistent la solicitări termice, chimice și mecanice.


PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere