Spre toate informațiile de presă

Conectori pentru medii dificile pentru aplicații outdoor

15.08.2016

Carcase outdoor HEAVYCON ADVANCE  

Cu garnituri rezistente la radiațiile UV și strat special de pulbere, adecvat mai ales pentru utilizarea în exterior

Utilizați conectorii pentru medii dificile HEAVYCON ADVANCE de la Phoenix Contact pentru cerințe deosebit de înalte în medii agresive, precum industria feroviară sau chimică precum și în instalații offshore.

Noile carcase outdoor sunt realizate din aluminiu turnat sub presiune, rezistent la coroziune și la apa de mare. Un strat de pulbere neagră oferă protecție suplimentară la coroziune. La HEAVYCON ADVANCE se renunță la carcasele adiacente, altfel uzuale. Astfel sunt create interfețe foarte compacte de înălțime redusă. Acestea vă oferă un spațiu de cablare optimal și vă economisesc costuri de montare și material. Carcasele outdoor vă stau la dispoziție în mărimile B6, B10, B16 și B24, cu design înalt sau jos. Garnitura Viton, rezistentă la raze UV, închide direct pe suprafața de montare. HEAVYCON ADVANCE outdoor atinge gradul de protecție IP68/IP69K. Cu blocarea prin înfiletare, interfața dvs. este închisă în siguranță și, spre deosebire de blocarea cu pârghie, nu poate fi deschisă de persoane neautorizate.


PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Informații suplimentare

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere