Spre toate informațiile de presă

Instalare în clădiri cu blocuri terminale în trei nivele

24.07.2015

Bloc terminal pentru instalații în trei nivele  

Blocuri terminale multinivel de 6 mm² pentru instalare în clădiri

Cu noile blocuri terminale pentru instalaţii PTI 4 cu tehnologia de conectare push-in de la Phoenix Contact, conductorii rigizi pot fi cablați direct și fără unelte până la 6 mm².

Cu designul lor compact, blocurile terminale sunt adaptate perfect cerințelor instalației electrice și dulapului de distribuitoare. Cu ajutorul unor separatoare culisante cu blocare și afișare de stare, contactarea magistralei neutre este simplă și sigură. Canalul dublu pentru funcții pe fiecare nivel, asigură, prin sistemul său flexibil de jumpere, distribuția simplă a potențialului. Fiecare punct de conectare poate fi marcat vizibil și dispune, pe lângă posibilitatea de testare în canalul pentru funcții, de o conexiune de testare proprie. Prin forțele de inserție reduse cu 50 de procente, conductorii rigizi și cei flexibili sunt introduși în ferule de la 0,5 până la 6 mm², fără unelte. Butonul de acționare integrat permite eliberarea complet izolată, cu orice unealtă. Culoarea portocalie a butonului îl identifică drept element de acționare. Astfel este împiedicată operarea greșită a blocului terminal modular. Și conductori flexibili de la 0,2 mm² în sus pot fi conectați acționând butonul.


PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere