Spre toate informațiile de presă

PHOENIX CONTACT E-Mobility GmbH certificat conform ISO/TS 16949

29.07.2015

Intrări vehicul de la Phoenix Contact E-Mobility  

Intrări vehicul de la Phoenix Contact E-Mobility certificate conform ISO/TS 16949

Centrul de competență privind componente, sisteme și soluții pentru mobilitatea electrică din cadrul grupului Phoenix Contact îndeplinește astfel cerințele înalte de proces, calitate și organizare ale industriei auto.

Phoenix Contact E-Mobility dezvoltă și produce sisteme de conectare pentru încărcare și controlere de încărcare pentru încărcarea cu curent continuu și alternativ și vă oferă toate componentele infrastructurii de încărcare, atât pentru sisteme statice, cât și pentru sisteme mobile. Pentru a veni în întâmpinarea cerințelor din industria auto, mai ales din activitatea de dezvoltare și proiectare, procesele și organizarea întreprinderii au fost armonizate și adaptate la aceste modele. Pe lângă standardele înalte, inovațiile și calitatea, E-Mobility GmbH se poate prezenta acum cu un sistem de management certificat și printr-o orientare consecventă spre service și spre client, și se poate considera un partener fiabil al industriei auto.


PHOENIX CONTACT SRL

Floreasca Business Park
Calea Floreasca 169 A,
Corp A, Etaj 8,
București, România,
RO-014459
0040 21 350 88 12
0040 21 350 88 13

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere