Spre toate informațiile de presă

Protecţie la supratensiune adaptată pentru MCR

11.09.2017

Familia de produse descărcătoare de supratensiune.  

Cel mai îngust descărcător de supratensiune: TERMITRAB complete

Familia de produse TERMITRAB complete vă oferă o gamă adaptată de descărcătoare de supratensiune pentru aplicațiile dvs. din tehnologia de măsurare, control și reglare.

Astfel, produsele care au o lățime începând de la numai 3,5 mm sunt cele mai înguste dispozitive de protecție de pe piață. În funcție de cerințele dvs., în gama de produse TERMITRAB complete există o variantă potrivită. Alegeți dintre produsele cu protecție la supratensiune monocomponentă, cu o treaptă, sau din articolele cu descărcătoare debroşabile testabile, structurate în mai multe trepte, cu semnalizare și deconectare cu cuţit. Cu modulele de semnalizare la distanță disponibile opțional, monitorizați optic până la 40 de dispozitive de protecție învecinate. Variantele pentru aplicații Ex întregesc gama de produse. Puteți achiziționa descărcătoarele de supratensiune din familia de produse TERMITRAB complete atât în tehnologia inovatoare de conectare push-in, cât și prin conexiune cu șurub. 


PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere