Spre toate informațiile de presă

Sursă de alimentare de mare putere în spaţii mici

14.03.2018

Sursă de alimentare QUINT POWER  

QUINT POWER sub 100 W

Sursa de alimentare QUINT POWER de la Phoenix Contact oferă pentru prima dată în domeniul de putere de până la 100 W o disponibilitate ridicată a sistemului la o dimensiune foarte mică.

Monitorizarea preventivă a funcționării și rezerva de putere semnificativă sunt acum disponibile și pentru aplicațiile dumneavoastră din domeniul de putere scăzută.

Pentru pornirea sarcinilor dificile vă stă la dispoziție pentru cinci secunde boost-ul dinamic cu până la 200 de procente din curentul nominal. La aparatele de 1,3 A și 2,5 A, pentru extinderea simplă a sistemului aveți la dispoziție suplimentar boost-ul static cu până la 125 de procente din curentul nominal, în mod constant. Monitorizarea preventivă a funcționării raportează din timp stările critice de operare, specifice sistemului, înainte de apariția erorilor. Pragurile de performanță selectabile sau semnalizarea DC OK permit o monitorizare a parametrilor de ieșire adaptată aplicației dvs. Toate sursele de alimentare QUINT POWER sub 100 W au, în condiții de putere disipată scăzută și încălzire redusă, un randament ridicat de până la 93,7 procente, precum și o durată de exploatare îndelungată. Datorită designului îngust și formei constructive plate cu o adâncime de 90 mm, aparatele ocupă extrem de puțin loc, intrând chiar și în cele mai mici cutii de derivație. Alegeți aparatele mici, disponibile cu trei clase de performanță 24 V DC tensiune de ieșire cu 1,3 A, 2,5 A și 3,8 A, atât cu conexiune push-in, cât și cu conexiune cu șurub. Pe lângă intrarea cu interval mare de tensiuni AC, de la 85 V AC până la 264 V AC, intervalul mare de tensiuni de intrare DC, de la 88 V DC până la 350 V DC, precum și domeniul de temperatură de la -40 °C până la +70 °C garantează o flexibilitate mare a utilizărilor.

 


PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere