Spre toate informațiile de presă

Echipa Phoenix Contact la Wave Trophy:
Echipa E-Youngsters s-a clasat pe locul al doilea

10.10.2019

În cadrul celui mai mare raliul de mobilitate electrică din lume, raliul WAVE, Jana Schwarze și Alexandra Kerps, ambele în vârstă de 21 de ani, au luat startul pentru Phoenix Contact și s-au clasat pe locul al doilea.

În timpul competiției WAVE Trophy, cele două femei, care urmează o instruire în domeniul managementului industrial, au parcurs 3241 de kilometri în mașina lor eGolf, pe care au numit-o „E-Mil”. Competiția a început la data 13 septembrie în Dortmund, iar singura echipă alcătuită din două femei dintre cei 48 de participanți a ajuns la destinație, în Erlangen, la 21 septembrie. Competiția WAVE a avut scopul de a demonstra utilitatea mobilității electrice în viața cotidiană, disponibilă aproape fără limite în prezent.

Raliul promovat la nivel internațional i-a condus anul acesta pe participanți de-a lungul Drumului Vinului din Germania, pe crestele Pădurii Negre și în mijlocul Alpilor. Cea mai lungă etapă a avut 290 de kilometri. Acest lucru nu a reprezentat o problemă pentru Schwarze și Kerps, deoarece infrastructura de încărcare din Germania este atât de dezvoltată încât, pe o rază de aproximativ 300 de kilometri, au găsit stații de încărcare pentru Golf de fiecare dată când au avut nevoie. „Și aproape de fiecare dată am putut folosi ștecherul de încărcare Phoenix Contact.” Puteți citi despre experiențele echipei Phoenix Contact pe update.phoenixcontact.com.


PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere