PHOENIX CONTACT Connector Technology GmbH

PHOENIX CONTACT Connector Technology GmbH din Herrenberg, Germania

Conectat perfect

Centrul tehnologic pentru conectori circulari, la dimensiunile M5 - M58.

Phoenix Contact Connector Technology GmbH este centrul tehnologic pentru conectori circulari din cadrul Grupului Phoenix Contact. Firma dezvoltă, proiectează și produce, pe lângă conectori circulari la dimensiunile M5 - M58, și sisteme și soluții de cablare specifice clientului. Puteți obține produsele prin rețeaua mondială de vânzări de la Phoenix Contact.

Soluții pentru semnale, date și putere

Sediul companiei din Herrenberg dispune de cele mai moderne tehnologii pentru injectarea maselor plastice, fabricația de cabluri, montarea, instalarea dispozitivelor și producția mecanică.

Gama cuprinzătoare de produse include, pe lângă conectori circulari pentru semnale, date și putere, și conectori hibrizi. Grație aprobărilor internaționale, precum și numeroaselor tipuri de design, codări și grade de protecție, gama de produse permite soluții de conectare individualizate pentru mașini și instalații, dispozitive electrice, utilaje de fabricație, precum și pentru dispozitive utilizate în aplicații de infrastructură.

Experiență îndelungată

Phoenix Contact Connector Technology GmbH a fost înființată în 1989 sub numele de Coninvers GmbH și încă din 1998 face parte din grupul Phoenix Contact – din 2002 ca filială deținută integral. 

Din noiembrie 2014, firma activează sub denumirea Phoenix Contact Connector Technology GmbH. Vicepreședinţi directori executivi ai acţionarilor, cu aproximativ 320 de angajați, sunt Marco Binder şi Dr. Christian Helmig.

Conector de semnal

Conector de semnal  

Conector de semnal

Pentru transmiterea semnalului le oferim clienților noștri numeroși conectori la dimensiunile M5 - M23. Adaptate la aplicațiile individuale, vă stau la dispoziție variante cu 3 până la 19 poli, cu conexiune cositorită, sertizată sau lipită.

Conectori de date

Conectori de date  

Conectori de date

Pentru comunicarea sigură şi rapidă a datelor în aplicaţiile industriale şi de infrastructură oferim conectori circulari ecranaţi M8 şi M12 pentru toate magistralele de câmp şi reţelele uzuale.

Conectori de putere

Conectori de putere  

Conectori de putere

Clienții noștri beneficiază de o gamă completă de la partea cu cabluri şi dispozitive până la cea cu cablaj imprimat – de la conexiunea compactă M12 până la dimensiunea constructivă M58 cu rate de transfer foarte mari.

Conectori hibrizi

Conectori hibrizi  

Conectori hibrizi

Transmiterea sigură și compactă a semnalelor, datelor și puterii, într-un singur conector: cu conectorii noștri inovatori hibrizi, clienții economisesc timp și spațiu la cablarea dispozitivelor.

PHOENIX CONTACT Connector Technology GmbH

+49 70 32/92 74 0

Heisenbergstraße 1
D-71083 Herrenberg

Informații suplimentare

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere