Cu ce ne ocupăm

Produse și tehnologii inovatoare

Produse și tehnologii inovatoare

Produse și soluții cu privire la ingineria electrică și automatizare - aceasta este lumea noastră.

A fi inovator - acest lucru nu este valabil doar pentru produsele noastre. Vom păși împreună cu dumneavoastră pe drumuri noi. Personal și personalizat de la produsul individual până la soluția completă. Pe plan global.

Soluții pentru viitor

Cu tehnologie de conectare și automatizare moderne creăm, împreună cu clienții și partenerii noștri, soluții pentru lumea de mâine. Oriunde este nevoie - de exemplu în infrastructura rutieră, a mobilității electrice, pentru apă curată, energii regenerative și rețele de aprovizionare inteligente sau producție de mașini și sisteme eficiente energetic.

Ne preocupă schimbările tehnologice și schimbările sociale care le însoțesc. Cu aproape 100 de ani de experiență în producția de mașini și în automatizare, lucrăm încă de astăzi la producția inteligentă de mâine.

Utilizare de succes în aplicații

Produsele noastre își dovedesc zilnic eficiența în următoarele domenii:

Tablou de distribuție
De la blocul terminal până la controler vă așteaptă o gamă cuprinzătoare de componente și sisteme.

Instalare în câmp
Sistemele I/O inovatoare de cablare și conectoare industriale asigură un transfer eficient de date și energie.

Tehnologie de conectare și pentru dispozitive
Fie că este vorba despre conexiune cu cablaj imprimat sau carcase pentru echipamente electronice: aici găsiți soluția individuală.

Sisteme și soluții
Produsele noastre urmează o abordare sistemică și pot fi combinate variat. Puteți astfel compune un pachet personalizat pentru soluția sarcinilor dumneavoastră speciale.

Produse variate

Cu peste 60.000 de produse acoperim un spectru larg. Produsele noastre sunt mai ales rezultatul unei dezvoltări intensive care a durat decenii și a unei orientări consecvente în funcție de cerințele clienților.

PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Informații suplimentare

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere