PHOENIX FEINBAU GmbH & Co. KG

PHOENIX FEINBAU GmbH  Co. KG la Lüdenscheid

Competență în producție

Producție și dezvoltare de tehnologii pentru grupul Phoenix Contact.

Phoenix Feinbau GmbH & Co. KG este o întreprindere de prelucrare a metalelor cu sediu la Lüdenscheid. Ca membru al grupului Phoenix Contact, întreprinderea concentrează competențe în domeniile construcție de unelte, producție de piese ștanțate, tehnologie de suprafețe și montaje turnate.

Dezvoltare la nivel înalt

Dr. Jens Heidenreich, manager Phoenix Feinbau GmbH Co. KG

Dr. Jens Heidenreich

”Cu competențele sale tehnologice, Phoenix Feinbau reprezintă lanțul complet de creare de valori al producției de blocuri terminale ale Phoenix Contact. Combinat cu o secție de dezvoltare de nivel înalt și de managementul de inovații, noi aducem o contribuție importantă la succesul mondial al grupului de întreprinderi”, a declarat dr. Jens Heidenreich, manager al Phoenix Feinbau din 2013 și activ în grupul de întreprinderi începând cu anul 2005.

Peste 70 de ani de know-how

Finisare modernă la Phoenix Feinbau GmbH Co. KG

Finisare modernă

Înființată în anul 1939, mai întâi sub numele de Noelle & Berg, Phoenix Feinbau are în spate o experiență de peste 70 de ani în domeniul prelucrării metalelor. În anul 1955, Noelle & Berg devine Phoenix Feinbau, componentă fixă a grupului Phoenix Contact.

Peste 700 de angajate și angajați produc astăzi piese ștanțate precum și piese din material sintetic, pentru producția de componente electrotehnice și produse pentru grupul de întreprinderi. Produsele sunt folosite in industria electrică, electronică și de piese auto. Alături de piese metalice, sunt produse aici și module complete. 

O secție proprie de turnare în material plastic și montajul ultraautomatizat completează portofoliul de prestări până la producția de piese finite vandabile.

Asigurarea viitorului cu formarea profesională

Formare profesională la Phoenix Feinbau

În atelierul-școală

Din 1947, la Lüdenscheid sunt pregătiți tineri, pentru cele mai diferite meserii. Specialitățile de astăzi: mecanic utilaje, designer de produse, mecanic industrial, electronist, mecatronicieni, electroplasticieni și comerciant industrial. 

De asemenea, întreprinderea oferă și învățământ dual în tehnologia materialelor sintetice, mecatronică și construcții de mașini. Pe an, în jur de 10 tineri își pot începe cariera profesională la Phoenix Feinbau.

Cultură antreprenorială și perfecționare

Cultură antreprenorială și perfecționare

Să atingem obiectivele împreună

Un climat intern foarte bun precum și o promovare și o fidelizare puternică a angajatelor și angajaților noștri sunt unul dintre atuurile Phoenix Feinbau. Întreprinderea investește în perfecționarea profesională specializată și calificată a angajaților săi, pentru a crea condiții optime de muncă.

Siguranța și bunăstarea sunt indispensabile la locul de muncă. Fideli motto-ului ”Succes cu siguranță”, cadrele de conducere și specialiștii în securitatea muncii se îngrijesc de numeroase detalii, pentru a crea un mediu de lucru sigur pentru toți.

O colaborare cu un studio de fitness local permite angajatelor și angajaților un training individual în cursuri și la aparate. Phoenix Feinbau organizează în mod regulat Zilele Sănătății în întreprindere. Participările colective în grupuri mari la crosurile întreprinderilor oglindesc cultura antreprenorială.

PHOENIX FEINBAU
GmbH & Co. KG

+49 23 51/43 06 0

Gustavstraße 3
D-58511 Lüdenscheid

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere