PHOENIX CONTACT în toată lumea

Acasă în lume

Acasă în lume

Noi vorbim limba dumneavoastră – în peste 60 de țări.

Din Finlanda până în Africa de Sud, din Mexic până în Japonia: noi suntem în apropiere. Contactul personal cu dumneavoastră este foarte important pentru noi - de la om la om. De aceea ne ocupăm personal de dumneavoastră, indiferent unde sunteți în lume.

PHOENIX CONTACT-sediul central

Phoenix Contact are rădăcinile în Germania, sediul nostru originar se află la Blomberg. Am luat ființă în 1923 în Essen şi ne îndeplinim sarcinile cu profesionalism. Acest lucru este valabil pentru producție şi tehnică, la fel ca şi pentru varietatea de produse şi domeniile de afaceri. Aflați mai multe despre domeniile noastre de afaceri și informați-vă despre mambrii conducerii noastre pe pagina noastră de web corporate.

Grupul PHOENIX CONTACT

Din grupul Phoenix Contact Germania fac parte douăsprezece firme. Acestea urmăresc un obiectiv clar: să vă ofere cele mai bune soluții posibile pentru activitățile dvs. de inginerie electrică. Aflați mai multe despre Grupul Phoenix Contact pe pagina noastră corporate de pe web.

Consiliere profesională peste tot

Phoenix Contact în toată lumea  

Consiliere profesională peste tot

Cea mai rapidă legătură cu Phoenix Contact: reprezentanțele noastre de la fața locului. Ne găsiți peste tot în lume, cu o persoană de contact din țara dumneavoastră. În calitate de jucători globali, suntem acasă în toată lumea. Deoarece produsele și realizările noastre au căutare pe plan internațional, noi suntem acolo unde aveți de noi.

50 de firme partenere și 30 de reprezentanțe asigură pe plan mondial o consiliere competentă și servicii punctuale de livrare. Pe următoarea pagină găsiți toate reprezentanțele noastre din lume. Nu ezitați să ne contactați.

PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere