PHOENIX CONTACT Software GmbH

PHOENIX CONTACT Software GmbH

Soluții tehnologice entuziasmante

Centrul de competență pentru software industrial.

Phoenix Contact Software GmbH dezvoltă tehnologii software pentru operare în tehnologia de automatizare. De peste 30 de ani, experții noștri găsesc soluții inovative pentru a redefini posibilitățile producției industriale. În cazul produselor de automatizare de la Phoenix Contact, tehnologiile noastre își demonstrează calitatea zi de zi.

Tehnologiile noastre centrale IEC 61131 Control, IEC 61508 Safety și PROFINET sunt utilizate în întreaga lume. Zi de zi, produsele noastre își demonstrează calitatea și fiabilitatea în sute de mii de sisteme de automatizare. 

Spectrul aplicațiilor cuprinde aproape toate ramurile industriale. Experiența și competența în domeniu sunt atuurile noastre de partener serios, demn de încrederea dvs.

Competență software combinată

Angajați ai departamentului de dezvoltare software ai Phoenix Contact Software GmbH  

Împreună dezvoltăm soluţii de automatizare unice

Fondată în 1982 la Lemgo, KW-Software GmbH este din 2001 parte a grupului Phoenix Contact. Din 2015, compania operează sub numele Phoenix Contact Software și este parte a Diviziei Control Systems (tehnologie de comandă). Vicepreședinții-directori executivi sunt Andreas Orzelski și Detlev Kuschke.

Software-ul este tot mai mult un criteriu decisiv de diferențiere pe piață. Phoenix Contact concentrează competențele software pentru o dezvoltare durabilă a portofoliului tehnologiei de comandă precum și a comerțului cu soluții industriale.

Cum vă ajutăm

Vedeți cum vă puteți controla eficient sistemele cu software de automatizare de la Phoenix Contact.

Comandați-vă eficient sistemul cu software-ul de automatizare

Dezvoltați controlere rapide sau dispozitive de comutare modulare, mașini eficiente sau sisteme extrem de productive. Identificați cerințele domeniului în care lucrați și stabiliți noi standarde cu produsele și soluțiile dvs.

Cu tehnologiile noastre software, aveți uneltele potrivite pentru o automatizare eficientă. Indiferent dacă vă decideți pentru componente separate sau pentru o soluție completă: în noi aveți un partener care își poate adapta performanțele la cerințele dvs. specifice.

Know-how-ul nostru trece prin întregul proces de producție, de la faza de planificare la programare și până la asigurarea calității. Astfel putem răspunde rapid și dedicat la cerințele dvs. individuale și le putem integra în soluții software eficiente.

Redare videoclip

Tehnologie după măsură

Phoenix Contact Software GmbH vă consiliază competent pentru soluția dvs. de software  

Consiliere competentă pentru soluția dvs. de software

Beneficiați nemijlocit de experiența noastră îndelungată în dezvoltare software. Soluțiile standard și tehnologiile de bază consacrate sunt pregătite pentru utilizare imediată. Punctul nostru forte constă în proiectarea și dezvoltarea de soluții unice de automatizare.

Competențele noastre le completează pe ale dvs. Încercați-ne – împreună vom face soluția dvs. unică și mai de succes.

Platformă software pentru industrie 4.0

Phoenix Contact Software GmbH dezvoltă software inteligent pentru producția de mâine  

Software inteligent ca bază pentru Industrie 4.0

Industria 4.0 înseamnă o conectare inteligentă în rețea a proceselor comerciale, a utilajelor, produselor, componentelor și oamenilor. 

Phoenix Contact Software vă oferă tot ce vă trebuie pentru aceasta – o platformă software scalabilă pentru industria 4.0, cu componente de control în timp real și interfețe de rețea, precum și safety & security integrat.

Phoenix Contact Software în toată lumea

Locații Phoenix Contact Software  

Locații Phoenix Contact Software

Clienții noștri pun rapid în aplicare pe plan global tendințele din automatizare. Ei se așteaptă să primească soluții testate din vreme precum și service și ajutor de calitate. De aceea angajații noștri stau la dispoziție acolo unde apar noi provocări în materie de tehnologie de automatizare.

Pe lângă centrala noastră din Lemgo (Germania) Phoenix Contact Software este prezentă și în Ann Arbor (SUA), Shanghai (China) și Tokio (Japonia).

Colaboratorii noștri vă vorbesc limba și vă înțeleg piața. Sunt alături de dvs. când sunt dezvoltate noi tendințe și cerințe.


Informații suplimentare

PHOENIX CONTACT
Software GmbH

+49 52 61/93 73-0

Langenbruch 6
D-32657 Lemgo

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere