Înapoi la Prezentare generală

Parteneri și organizații

Asociații și federații

Asociațiile, federațiile și organizațiile de utilizatori promovează comunicarea și schimburile între diferitele trepte ale lanțului valoric. În calitatea lor de reprezentanțe a intereselor diferitelor grupuri de utilizatori, acestea formulează cerințe generale față de tehnologia de automatizare a viitorului.

În rolul lor deosebit ca parteneri de standardizare și certificare, asociațiile și federațiile au grijă ca noile trenduri și concepte tehnologice să fie accesibile pe piață într-o formă unitară și interoperabilă.

Phoenix Contact Software GmbH participă activ la aceste procese. Suntem angajați în organizațiile de frunte din domeniul tehnologiei de automatizare.

Parteneri puternici pentru succesul dvs.

Decisivă pentru succesul soluțiilor moderne de automatizare este combinația optimă între diferitele componente hardware și software. Dorim ca dvs. să puteți dezvolta rapid și eficient și atunci când completați platforma dvs cu tehnologii și componente ale altor producători.

De aceea, la crearea și dezvoltarea unor soluții unice de automatizare, colaborăm cu alți furnizori de top de tehnologii, producători de automatizări, specialiști și prestatori de servicii.


Înapoi la Prezentare generală
Informații suplimentare
  • Parteneri și organizații

PHOENIX CONTACT
Software GmbH

+49 52 61/93 73-0

Langenbruch 6
D-32657 Lemgo

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere