PHOENIX CONTACT Power Supplies GmbH

PHOENIX CONTACT Power Supplies GmbH din Paderborn

Lider în tehnologie

Centrul de competențe pentru tehnologii în domeniul surselor de alimentare.

În locația Paderborn, Phoenix Contact Power Supplies GmbH își concentrează competențele din domeniul tehnologiilor surselor de alimentare. Aici se realizează sursele de alimentare standard, dar și soluțiile individuale care pot fi obținute prin intermediul rețelei mondiale de vânzări de la Phoenix Contact.

Inovații pentru succesul dvs.

Echipa de dezvoltatori cu experiență de la Phoenix Contact Power Supplies  

Echipa de dezvoltatori cu experiență de la Phoenix Contact Power Supplies

Fiabilitatea și durabilitatea sunt aspecte pe care ni le asumăm în dezvoltarea surselor de alimentare. Aici intervine know-how-ul grupului nostru de dezvoltatori cu experiență, care se reflectă, de exemplu, în alegerea componentelor.

Ne distingem de alți producători în primul rând prin faptul că integrăm în dispozitivele noastre funcții care să le ofere clienților noștri beneficii durabile. Acestea facilitează utilizarea dispozitivelor noastre și, în același timp, protejează împotriva costurilor ulterioare ridicate. Astfel, tehnologia SBF de ex. declanșează rapid și fiabil siguranțele automate miniatură în caz de avarie.

Competență acumulată

Phoenix Contact Power Supplies din Paderborn  

Phoenix Contact Power Supplies din Paderborn

Aptronic AG din Bad Sassendorf aparține, încă din anul 2012, grupului de companii. Din aprilie 2014 își desfășoară activitatea, împreună cu divizia de surse de alimentare din cadrul Phoenix Contact Electronics din Bad Pyrmont, în noua locație din Paderborn. 

Comitetul de conducere al acționariatului se compune din Georg Beretitsch, totodată purtător de cuvânt al comitetului de conducere, și dr. Mathias Emsermann.

Produse standard și soluții individuale

Surse de alimentare de la Phoenix Contact: produse standard și soluții individuale  

Dezvoltare individuală în funcție de cerințele clienților

În plus față de gama noastră standard de produse, dezvoltăm produse pentru tehnologii medicale, construcții sau rețelistică, după cerințe speciale. Acestea vă stau la dispoziție și ca soluții integrate în clădiri, de exemplu, pentru automatele bancare și PC-urile industriale.

Soluții pentru viitor

Dezvoltare  

Soluții orientate spre viitor pentru surse de alimentare

În viitor, cerințele pentru surse de alimentare vor fi din ce în ce mai exigente. Pe de o parte, cauzate de nevoia de produse inteligente, cu tehnologii noi. Din acest punct de vedere, Phoenix Contact și-a demonstrat competențele tehnologice și a inventat tehnologia SFB în 2007, în 2012 urmând tehnologiile ACB și IQ. Chiar și dispozitivele trebuie să îndeplinească cerințe din ce în ce mai extreme, cum ar fi temperatura mediului ambiant de până la -40°C.

PHOENIX CONTACT
Power Supplies GmbH

+49 5251 / 2886-0

Oberes Feld 1
D-33106 Paderborn

Informații suplimentare

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere