PHOENIX CONTACT Power Supplies GmbH

PHOENIX CONTACT Power Supplies GmbH din Paderborn

Lideri în tehnologie

Centrul de competențe pentru tehnologii în domeniul surselor de alimentare.

Phoenix Contact Power Supplies GmbH combină, în localitatea Paderborn, competențele din domeniul tehnologiilor surselor de alimentare. Aici se încadrează sursele de alimentare standard, dar și soluțiile individuale care pot fi obținute prin intermediul rețelei mondiale de vânzări de la Phoenix Contact.

Inovații pentru succesul dvs.

Michael Heinemann, vicepreședinte director executiv Phoenix Contact Power Supplies GmbH  

Michael Heinemann, vicepreședinte director executiv Phoenix Contact Power Supplies GmbH

Michael Heinemann: „Fiabilitatea și durabilitatea sunt aspecte pe care ni le asumăm în dezvoltarea surselor de alimentare. Bineînțeles, experiența grupului nostru de dezvoltatori se reflectă, de exemplu, în alegerea componentelor.

În principal suntem diferiți, deoarece integrăm în dispozitivele noastre funcții care să le ofere clienților noștri beneficii durabile, prin care este facilitată utilizarea dispozitivelor noastre și, în același timp, prin care aceștia sunt protejați împotriva costurilor ulterioare ridicate. În acest sens, oferim ca exemplu tehnologia SBF, care declanșează rapid și sigur întrerupătoarele de circuit."

Competențe combinate

Phoenix Contact Power Supplies din Paderborn  

Phoenix Contact Power Supplies din Paderborn

Aptronic AG din Bad Sassendorf aparține, încă din anul 2012, grupului de companii. Din aprilie 2014 lucrează, împreună cu divizia de surse de alimentare din cadrul Phoenix Contact Electronics din Bad Pyrmont, în noua locație din Paderborn. 

Comitetul de conducere al noului acționariat este compus din Michael Heinemann, în același timp și purtător de cuvânt al comitetului de conducere, Georg Beretitsch și dr. Mathias Emsermann.

Produse standard și soluții individuale

În plus față de gama noastră standard de produse, dezvoltăm produse pentru tehnologii medicale, construcții sau rețelistică, după cerințe speciale. Acestea vă stau la dispoziție şi ca soluții integrate în clădiri, de exemplu, pentru automatele bancare şi PC-urile industriale.

Soluții pentru viitor

În viitor, cerințele pentru surse de alimentare vor fi din ce în ce mai exigente. Pe de o parte, cauzate de nevoia de produse inteligente, cu tehnologii noi. Din acest punct de vedere, Phoenix Contact și-a demonstrat competențele tehnologice și a inventat tehnologia SFB în 2007, în 2012 urmând tehnologia ACB și IQ. Chiar și dispozitivele trebuie să îndeplinească cerințe din ce în ce mai extreme, cum ar fi temperatura mediului ambiant de până la -40°C.

PHOENIX CONTACT
Power Supplies GmbH

+49 5251 / 2886-0

Oberes Feld 1
D-33106 Paderborn

Informații suplimentare

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere