PHOENIX CONTACT HMI-IPC Technology GmbH

PHOENIX CONTACT Connector Technology GmbH

Soluții personalizate

Centrul de competențe pentru exploatare și monitorizare

Phoenix Contact HMI-IPC Technology GmbH dezvoltă și produce soluții deschise de sisteme, pentru exploatarea și monitorizarea automatizării din producția de mașini și sisteme. De mai mult de patru decenii, am acumulat, la sediul nostru din Filderstadt, în apropiere de Stuttgart, toate competențele de bază de-a lungul lanțului valoric - de la dezvoltare prin asigurarea calității, până la producție. Astfel, panourile de operare de înaltă calitate pentru aplicații standard și soluții specifice sunt adaptate la nevoile individuale ale clienților noștri.

Tradiția calității

Producția în cadrul Phoenix Contact HMI-IPC GmbH  

Procese moderne de producție, pe plan intern

SÜTRON electronic GmbH s-a înființat, în 1968, ca întreprindere de dezvoltare a tehnologiilor de comandă și a devenit lider în calitate pentru soluții HMI. Încă din 2001, Phoenix Contact a achiziționat o parte din această firmă.

În anul 2008, SÜTRON electronic GmbH a devenit filială deținută integral. Din 2016, firma operează pe piață sub conducerea vicepreședintelui executiv, Thorsten Behr, sub denumirea Phoenix Contact HMI-IPC Technology GmbH și, ca specialist în exploatare și monitorizare, este un centru de competență important al Grupului Phoenix Contact.

Dezvoltarea orientată spre client, procesele moderne de fabricație și asigurarea calității pe plan intern garantează faptul că produsele îndeplinesc cele mai exigente cerințe referitoare la precizie și robustețe. Sistemele noastre de operare sunt concepute astfel încât să poată fi integrate în orice moment la nivel de producție, automatizare și companie. Acestea se disting prin calitate, performanță și posibilitate de extindere și pot fi conectate, la nivel mondial, la aproape orice controler de pe piață.

Soluții individuale pentru numeroase domenii

Portofoliu cuprinzător de panouri tactile  

Panouri tactile pentru utilizare în interior și în exterior

Factorii de decizie în domeniul tehnic din cele mai diferite sectoare sunt în căutarea soluțiilor pentru o interacțiune definită între om și mașină. Cu portofoliul nostru de panouri cu taste și panouri tactile, panourile mobile pentru operator și software-ul de aplicații aferent, acoperim numeroase solicitări. În cazul în care nu există soluția potrivită, o vom dezvolta special pentru dvs.

Oferim soluții de automatizare pentru numeroase domenii și aplicații, de ex., în producția de mașini și sisteme, automatizarea proceselor și a clădirilor, tehnologie alimentară și industria de construcție navală. Conform cerințelor fiecărui domeniu, produsele noastre dispun de certificările și aprobările necesare.

Deschiși pentru toate cerințele

Thorsten Behr, vicepreședinte executiv  

Vicepreședinte executiv Thorsten Behr

„Produsele noastre sunt mereu individuale, ca și clienții. Domeniul specific de aplicare și condițiile de mediu sunt decisive. Noi le analizăm și le evaluăm, în special când este vorba despre condiții extreme”, descrie vicepreședintele executiv, Thorsten Behr, cu privire la strategia dezvoltării de produse în cadrul Phoenix Contact HMI-IPC Technology GmbH .

Afișajul este vizibil în lumina soarelui? Suprafețele carcasei sunt rezistente împotriva efectului substanțelor chimice? Dispozitivul este adecvat pentru temperaturi extrem de ridicate sau extrem de scăzute? Funcționează și la umiditate ridicată a aerului? Corespunde gradelor de protecție mari, până la IP69K? Este rezistent la șocuri? Răspunde cerințelor exigente referitoare la igienă? Thorsten Behr: „Astfel de întrebări și multe altele ne sunt adresate zilnic. Și noi găsim răspunsuri pentru ele. Puneți-ne la încercare.”

Filosofie și structura întreprinderii

Mediul de lucru în cadrul Phoenix Contact  

Produsele de înaltă calitate sunt realizate într-o atmosferă optimă de lucru

Ca întreprindere medie, pusă în mișcare de ingineri, suntem caracterizați de o cooperare inovatoare și creativă. Echipa noastră, formată din angajați tineri, dar cu experiență, lucrează cu entuziasm la dezvoltarea unor soluții de pionierat în domeniul interfețelor om - mașină.

Încrederea, deschiderea, corectitudinea, respectul reciproc și o comunicare intensă cu angajații fac parte din cultura noastră corporatistă. Pentru noi, oamenii sunt pe primul loc. Demonstrăm acest lucru prin investiții și măsuri care au ca rezultat un mediu de lucru sigur și sănătos.

PHOENIX CONTACT
HMI-IPC Technology GmbH

+49 (0) 0711 / 770 98-0

Kurze Straße 29
70794 Filderstadt, Germany

Informații suplimentare

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere