PHOENIX CONTACT Energy Automation GmbH

Phoenix Contact Energy Automation GmbH

Automatizarea rețelelor energetice

Competență și inovație pentru rețelele energetice ale viitorului.

Phoenix Contact este partener de tehnologie și soluții pentru întreprinderile din domeniul alimentării cu energie. În calitate de specialiști în domeniul automatizării rețelelor energetice, suntem activi în domeniul rețelelor de tensiune înaltă și ultraînaltă, precum și în domeniul rețelelor de distribuție inteligente. Gama de servicii cuprinde de la soluții complexe pentru tehnologia de control a stațiilor în rețele de transport de până la 400 kV, tehnologie de protecție și soluții de automatizare pentru rețele de distribuție, până la livrarea de componente pentru prelucrarea mesajelor și comunicații.

Expertiză pe care vă puteți baza

  Stație de transformatoare   

Expertiză pe care vă puteți baza

Inițial parte a companiei Helmut Mauell GmbH, întreprinderea noastră are o experiență de peste 60 de ani în domeniul automatizării instalațiilor de alimentare cu energie. Începând din luna aprilie 2017, combinăm competența noastră în domeniul industrial și privind sistemele cu gama de tehnologie și de produse a Phoenix Contact pentru a forma Phoenix Contact Energy Automation GmbH, cu sediul central în Velbert, parte a grupului de companii Phoenix Contact.

Schimbările din domeniul alimentării cu energie

Stație de comutare  

Stație de comutare

Digitalizarea din sectorul energetic necesită o conectare continuă a fluxurilor de energie și a piețelor energetice. „Soluțiile software și platformele de integrare cu sursă deschisă sunt din ce în ce mai importante pentru interoperabilitatea rețelelor. În cadrul Phoenix Contact, combinăm o expertiză solidă în domeniul automatizării și sistemelor de control pentru rețele de energie cu cunoștințele necesare privind comunicația IT modernă sigură bazată pe protocoale IEC sigure”, declară Dirk Riesenberg, Global Industry Manager.

Tehnologie de control și tehnologie de comandă la distanță fiabilă

Tehnologie de control și tehnologie de comandă la distanță fiabilă  

Tehnologie de control și tehnologie de comandă la distanță fiabilă

Controlul la distanță și monitorizarea rețelelor extinse impun cerințe ridicate în ceea ce privește tehnologia de comandă la distanță și de control al stațiilor utilizată. Componentele noastre sunt scalabile și corespund cerințelor ridicate în materie de compatibilitate electromagnetică (CEM), precum și privind securitatea IT. Cerințele în continuă schimbare în ceea ce privește producția de energie implică o necesitate din ce în ce mai mare de tehnologie a informației și de comunicații sigură în rețelele de distribuție.

Grație competențelor de dezvoltare proprii, produsele și sistemele Phoenix Contact oferă protocoale standard de comunicație precum IEC 60870 și IEC 61850 pentru asigurarea interoperabilității. Dezvoltarea în mod consecvent și continuu a sistemelor noastre, precum și implementarea standardelor recunoscute, fac posibilă implementarea unor soluții de viitor. Phoenix Contact este partenerul dumneavoastră cu experiență în domeniul alimentării cu energie, gaz, apă și căldură prin intermediul rețelelor de termoficare, precum și în domeniul automatizării industriale și tehnologiei de control pentru clădiri.

Portofoliu cuprinzător de produse și servicii

Discuție cu clienții  

Portofoliu cuprinzător de produse și servicii

De la relee electromecanice speciale, precum relee cu clapete de semnalizare, până la sisteme de avertizare electronice și soluții pentru tehnologia de comunicație, automatizare și de protecție, realizăm concepte fiabile de soluții pentru o alimentare cu energie stabilă.

Prin intermediul produselor, tehnologiilor și serviciilor noastre, vă stăm la dispoziție pentru a vă oferi asistență în vederea implementării proiectelor dumneavoastră. La cerere, putem realiza integrarea completă a sistemului, precum și întregul proces de administrare a proiectului până la acceptarea documentată. Pe lângă disponibilitatea de furnizare pe termen lung a componentelor de sistem pe întreaga durată de viață a sistemului, puteți beneficia și de expertiza noastră în ceea ce privește servicii precum managementul patch-urilor și concepte de întreținere la distanță.

PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere