PHOENIX CONTACT E-Mobility GmbH

Pionieri ai tehnologiei de încărcare rapidă

Pionieri ai tehnologiei de încărcare rapidă

Suntem centrul de competențe pentru tehnologia de încărcare în domeniul mobilității electrice.

Phoenix Contact E-Mobility GmbH, compania înființată în ianuarie 2013, are între timp peste 250 de angajați. În cadrul grupului Phoenix Contact, aceasta este centrul de competențe pentru tehnologia de încărcare în domeniul mobilității electrice. Ca furnizor complet, dezvoltăm și producem componente și soluții atât pentru infrastructura de încărcare cât și pentru interfața de încărcare de la vehicule. În calitate de companie certificată IATF-16949, suntem un partener de încredere al industriei auto.

Produse și soluții pentru încărcarea autovehiculelor electrice

Automobil electric la un stâlp de încărcare  

Portofoliul nostru acoperă întregul proces de încărcare

De la stația de încărcare până la automobilul electric: portofoliul nostru de produse acoperă întregul proces de încărcare. Portofoliul include cabluri de încărcare, prize de încărcare și controlere pentru încărcare la curent continuu sau alternativ, pentru toate tipurile de autovehicule electrice.

Cu software-ul adecvat de management al încărcării, precum și numeroase alte componente ale grupului Phoenix Contact, sunt dezvoltate soluții inteligente complete, care permit inclusiv încărcarea ecologică cu energii regenerabile.

Dezvoltarea tehnologiilor avansate

Conector de încărcare HPC cu răcire  

Cu High Power Charging, mobilitatea electrică devine o facilitate cotidiană

Ca inovatori, stabilim standarde în dezvoltarea unei infrastructuri de încărcare eficiente, adecvate pentru utilizarea cotidiană.

Prin dezvoltarea tehnologiilor avansate de încărcare rapidă, cum ar fi High Power Charging (HPC), se reduce timpul de încărcare la doar câteva minute.

În acest fel, contribuim semnificativ la progresul și acceptarea mobilității electrice în societatea noastră.

Stabilim ritmul la standardele de încărcare și norme

Logo-urile CharIN și NPM  

Suntem membri ai CharIN și NPM

Alături de cei mai importanți producători de automobile germani și TÜV Süd, suntem unul dintre membrii fondatori ai asociației Charging Interface Initiative (CharIN). Scopul asociației este de a stabili sistemul Combined Charging System (CCS), pe care l-am dezvoltat în mod decisiv ca standard mondial pentru încărcarea rapidă a automobilelor electrice.

Pe lângă aceasta, prin directorul executiv Roland Bent al Phoenix Contact, suntem reprezentați în Platforma Națională Viitorul Mobilității, (Nationalen Plattform Zukunft der Mobilität - NPM) recent înființată. În cadrul acesteia, Roland Bent ocupă postul de președinte al echipei responsabile pentru standardizare, normare, certificare și aprobare (AG 6).

Comitetul de conducere

Comitetul de conducere al Phoenix Contact E-Mobility GmbH  

CEO Michael Heinemann (stânga) și COO Ralf Döhre (dreapta)

Michael Heinemann este CEO al companiei din ianuarie 2019 și, în calitate de președinte al comitetului de conducere, responsabil pentru dezvoltare, marketing, vânzări, resurse umane și control. Și-a început cariera la Phoenix Contact în 1992 și a fost cel mai recent președinte al comitetului de conducere Phoenix Contact Power Supplies GmbH.

Ralf Döhre este COO al companiei și este responsabil pentru achiziții, inginerie, producție, laborator și calitate. Lucrează la Phoenix Contact din 2007 și face parte din managementul companiei Phoenix Contact E-Mobility GmbH din 2013. În calitate de director comercial, precum și de responsabil pentru producție, acesta a fost implicat semnificativ în dezvoltarea companiei.

PHOENIX CONTACT
E-Mobility GmbH

+49 52 35/34 38 90

Hainbergstraße 2
D-32816 Schieder-Schwalenberg

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere